Bröllops DJ

När ni söker en erfaren DJ

En av de lyckligaste dagarna i era liv!

Den kvällen då ni, er familj och vänner skapar ett minne för livet.

Som DJ är det alltid en utmaning att spela för en stor åldersspridning. Vad spelar man för farmor och farfar? Vad spelar man för sina föräldrar? Vad spelar man för sina vänner? och vad vill den 15 åriga kusinen dansa till?

Som ni förstår krävs det erfarenhet och gediget musikintresse för att göra så många som möjligt nöjda.

Erfarenhet

Våra DJ's har spelat på bröllop i över 30 år och mer än 400 bröllop. Detta har medfört att vi har mycket stor erfarenhet av att spela för en stor åldersspridning och bröllop med mångkulturella inslag.

Planering

Man ska inte glömma bort att det är er fest och musikvalet ska givetvis spegla det ni gillar, men anledningen till att ni anlitar DJ är att få någon som även ser till att alla på festen får möjlighet att dansa till musik de kanske gillar.

Ett personligt möte eller telefonmöte med er uppskattas där vi pratar igenom kväller och era tankar och frågor. Vi med vår erfarenhet kan säga vad som brukar fungera och gillas. Det som är av störst vikt är ert val av första låt och även första halvtimmens musikval. Vi pratar även igenom behovet av teknik, tid för riggning av tekniken, kontakt uppgifter till toastmadam / toastemaster och eventuellt catering eller lokal ansvarig.

Låtlistor är givetvis OK, men som DJ så använder man den som inspiration eftersom det är inte säkert att alla låtar fungerar eller ligger i den ordningen som folk vill dansa till dem.

Festdagen

Ni som bröllopspar ska nu bara slappna av och ha tankarna på er själva och era gäster. Våra DJ's ska ju redan ha förberett allt och ni ska nu kunna känna er trygg i att vi som jobbar löser eventuella små detaljer under dagen eller festens gång.

Om ljud/ljus ska levereras så riggats det enligt överenskommelse men i de flesta fall före middagen.

Våra DJ's kommer att dyka upp den tiden som vi tidigare bestämt eller efter kontakt med hovmästare som har koll på hur fort middagen avlöper. Dansen börjar så fort personalen sedan är klar och givetvis ni som bröllopspar är redo för första Dansen.

När festen är slut så river vi ljud/ljusanläggningen vilket tar ca 30 minuter.För att ge en liten förståelse vilken tid man som DJ lägger ner på ett bröllop så har vi specificerat ungefär vad man brukar lägga ner i tid inför och under ett bröllop.

Initial Kontakt: Antingen via mail eller via Telefon. 0.25-0.5h
Planerings möte: Där vi går igenom era tankar och idéer om kvällen 1-2h
Kontakt med festlokalen alternativt bestman/Värdinna: 0.25-0.5h
Musik letande och musikinköp: 1-2h
Packning och uppackning av Ljud/ljus utrustning: 1-2h
Körtid till festlokalen: 0.5-2h
DJ närvarotid på kvällen: 3-7h
Total tid 7-16h

Hyra enbart Ljudanläggning!

OBS! Erbjudandet gäller endast för de centrala festvåningarna som finns i Uppsala centralort.

Om ni inte har budget för att hyra in en DJ, utan måste av budgetskäl kompromissa så kan vi erbjuda ett Ljud paket, där ni enkelt kan koppla in dator/telefon, samt få trådlös mikrofon. Vi levererar, kopplar in, och testar utrustningen innan middagen, och ni betalar enkelt vid leverans via Swish. Efter festens slut så kommer vi och river anläggningen och transporterar hem den. Vi har även skrivit enklare instruktion hur ni justerar volymen eller kopplar in ytterligare ljudenheter på anläggningen.

Kontakta oss för mer information!